The Future of IT Work
in the Digital Era

Spring 2019

May 7-8, 2019 • Dallas

Cityplace Events

REGISTER NOW

The ONUG narrative is focused on digital transformation within the Global 2000 and its underpinning technologies plus IT culture, organization and skills realignment to manage this exciting transition. Technologies, such as hybrid multi-cloud, a secure internet, machine learning, artificial intelligence, automated and software-driven infrastructure, software-defined Wide Area Networking 2.0, are all but some of the topics on the agenda at ONUG Spring 2019. Front and center at ONUG Spring will be reference solutions to the most common digital transformation problems. These reference solutions are software building blocks that construct a hybrid and/or multi-cloud infrastructure that connects, secures, monitors and orchestrates workloads between on- and off-premises.

Agenda

8:00 am
Breakfast and Digital Transformation Showcase
  • 8:00 am - 9:00 am, May 7

    Length: 1 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

9:00 am
Key Milestones On The Digital Enterprise Journey
  • 9:00 am - 9:30 am, May 7

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

ONUG Community members are focused on building hybrid multi-cloud infrastructure as on and off ramps between public and private clouds. In the digital era, vendor value is determined by how they differentiate via complement/partner with cloud providers that bridge the gap between on- and- off-prem solutions.  
Five Ways Digital Transformation Has Changed the Future of Work Enabled by IT
  • 9:30 am - 10:15 am, May 7

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

How work is done within the corporate world has fundamentally forever changed. IT has brought new tools to corporate employees such as collaboration, SaaS, smartphone integration, etc that have changed work experience plus corporate culture and in the process has improved productivity and competitiveness.
10:00 am
CIO/CTO Roundtable: Top 5 Challenges to Operationalizing Hybrid and Multi-cloud Infrastructure
  • 10:15 am - 11:00 am, May 7

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

At ONUG London, the community said that their move to the public cloud is NOT motivated by cost reduction or gaining instantaneous compute and storage capacity. The move to the cloud is motivated by services, or the need for flexible and scalable middleware, database and other advanced application services that business units are using to gain the digital transformation effect.
11:00 am
Networking Break in the Digital Transformation Showcase
  • 11:00 am - 12:00 pm, May 7

    Length: 1 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

12:00 pm
Lunch & Digital Transformation Showcase
  • 12:00 pm - 1:00 pm, May 7

    Length: 1 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

1:00 pm
Verizon Luncheon Partnership Series Session
  • 1:00 pm - 1:20 pm, May 7

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Open Systems Luncheon Partnership Series Session
  • 1:20 pm - 1:40 pm, May 7

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Microsoft Luncheon Partnership Series Session
  • 1:40 pm - 2:00 pm, May 7

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

2:00 pm
The Great Debate: What Is the Role of IT in the Digital Age? Centralized or Distributed Workforce?
  • 2:00 pm - 1:00 pm, May 7

    Length: 23 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

  • Keith Shinn

    Keith Shinn

    SVP, Head of Infrastructure , Caliber Home Loans, Inc.

What is the new role of IT jobs in the digital age? Does IT get consumed by product development teams or embedded within business units? Do centralized IT teams go away or are they relegated to running legacy applications and corporate standard setting?
3:00 pm
Networking Break in the Digital Transformation Showcase
  • 3:00 pm - 3:30 pm, May 7

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Working Group: A CyberSecurity Reference Solution for Multi-Cloud Workloads
  • 3:30 pm - 4:10 pm, May 7

    Length: 40 minute(s)

  • Session type

    Working Group Meetings

Cybersecurity and data protection are key use cases for the digital transformation and multi-cloud era. The ONUG S-DSS Working Group’s framework consists of an intent-based security architecture that ties policies to workloads, independent of host model that is bare metal, hypervisor, container and serverless.
4:00 pm
Cocktail Reception
  • 4:30 pm - 6:30 pm, May 7

    Length: 2 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

9:00 am
Digital Transformation Video
  • 9:00 am - 9:05 am, May 8

    Length: 5 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Roundtable Discussion: Top 5 Best Practices to Organize and Run Hybrid and Multi-Cloud Efficiently at Scale
  • 9:05 am - 10:00 am, May 8

    Length: 55 minute(s)

  • Session type

    Roundtable Discussion

Learn and share best practices and challenges with other IT executives as Carlos Matos of Bank of America moderates an exclusive roundtable group discussion on building and running hybrid and multi-cloud infrastructure.
Roundtable Discussion: Five Easy Steps To Cybersecurity 2.0: Filling the Gap between Legacy Security and Infrastructure Transformation to Allow for Automation/Orchestration and DevSecOps
  • 9:05 am - 10:00 am, May 8

    Length: 55 minute(s)

  • Session type

    Roundtable Discussion

Learn and share best practices and challenges with other IT executives as Vesko Pehlivanov of Credit Suisse moderates an exclusive roundtable group discussion on cybersecurity 2.0 and SecDevOps.
Roundtable Meet-Up: Use the ONUG App to Create Your Own Roundtable Meet-up
  • 9:05 am - 10:00 am, May 8

    Length: 55 minute(s)

  • Session type

    Roundtable Discussion

Learn and share best practices and challenges with other IT executives. The topic with the most registrations will be granted the Hyland Park III room. An ONUG Board member will moderate this exclusive user meet-up.  
Analyst Presentations
  • 9:05 am - 10:00 am, May 8

    Length: 55 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Fireside Chat: How Much of IT Infrastructure Spending Will Shift to the Cloud and When?
  • 9:05 am - 10:00 am, May 8

    Length: 55 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

  • Mike Fratto

    Mike Fratto

    Senior Analyst, Applied Infrastructure and Dev Ops, 451 Research

As consumption of enterprise apps and infrastructure shift toward SaaS and PaaS, how is IT spending changing?  What will the combination of SaaS, PaaS, native cloud and overall softwareitization of enterprise infrastructure have on spend?  Which enterprise verticals are shifting spending to the cloud? ...
10:00 am
Networking Break in the Digital Transformation Showcase
  • 10:00 am - 10:30 am, May 8

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Working Group: A SD-WAN 2.0 Reference Solution for Edge and Multi-Cloud Environments
  • 10:30 am - 11:15 am, May 8

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Working Group Meetings

  • Steven Wood

    Steven Wood

    Principal Engineer, Wide Area Network Architecture & Software-Defined WAN, Cisco

Over the winter and spring months, the ONUG SD-WAN 2.0 Working Group has aggregated use case requirements for edge and multi-cloud connectivity.
Working Group: A Monitoring & Analytics Reference Solution for Multi-Cloud Workloads
  • 10:30 am - 11:15 am, May 8

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Working Group Meetings

The ONUG enterprise IT community is in need of a new, comprehensive suite of tools to monitor/visualize and perform analytics to manage workloads within a hybrid multi-cloud infrastructure.
11:00 am
Working Group: Financial Analyst Panel: How Much of IT Infrastructure Spending Will Shift to the Cloud and When?
  • 11:15 am - 12:00 pm, May 8

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Working Group Meetings

As consumption of enterprise apps and infrastructure shift toward SaaS and PaaS, how is IT spending changing?  What will the combination of SaaS, PaaS, native cloud and overall softwareitization of enterprise infrastructure have on spend?
Working Group: The Five Biggest Non-Technical Impediments to Hybrid Multi-Cloud Adoption
  • 11:15 am - 12:00 pm, May 8

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Working Group Meetings

  • Mick Currey

    Mick Currey

    Director Enterprise Architecture (Cloud & Cybersecurity), Fidelity Investments

The Hybrid MultiCloud (HMC) Working Group initiative is an IT-executive-only ONUG working group. No vendors and press were permitted to attend these meetings during the winter months. This Working Group has two charters: 1) to provide other ONUG Working Groups with multi-cloud technical requirements and 2) to identify the largest barriers, boulders or impediments to cloud adoption within the Global 2000.
12:00 pm
Lunch & Digital Transformation Showcase
  • 12:00 pm - 1:00 pm, May 8

    Length: 1 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

1:00 pm
Gluware Luncheon Partnership Series Session
  • 1:00 pm - 1:20 pm, May 8

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Riverbed Luncheon Partnership Series Session
  • 1:20 pm - 1:40 pm, May 8

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Luncheon Partnership Series Session
  • 1:40 pm - 2:00 pm, May 8

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

2:00 pm
Town Hall Meeting: Operationalizing Infrastructure as Code: The New World of Work in IT
  • 2:00 pm - 3:00 pm, May 8

    Length: 1 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

Compute infrastructure has transitioned from hardware to software; it’s a fact that operational technicians struggle with.  Networking is the last leg on the three-legged stool of computing, storage, and networking to transition to a software model. In fact, the OSI model that has served an industry so well to organize industry structure and skill sets for so long have run its course.
3:00 pm
Networking Break in the Digital Transformation Showcase
  • 3:00 pm - 3:30 pm, May 8

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

4:00 pm
Agile for Infrastructure: The Top Five Things You Need To Do
  • 4:00 pm - 4:45 pm, May 8

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

The shift from hardware to software-based infrastructure is accelerating. Thus, the way infrastructure is envisioned, designed and deployed is transitioning toward software best practices of Agile project management and DevOps. Devops is done by infrastructure groups to support application teams, but how do infrastructure teams use Agile and DevOps practices to deliver infrastructure services?
Closing Digital Transformation Award Ceremony, Use Case Voting Results, Polling Results, ONUG NYC and London
  • 4:30 pm - 5:00 pm, May 8

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Cocktail Reception
  • 4:30 pm - 6:30 pm, May 8

    Length: 2 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

Event Speakers

Register Now

Powered by Bizzabo

SUBSCRIBE FOR OUR NEWS AND UPDATES

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Highlighted sponsors

  • 128 Technology
  • apcela
  • AppNeta
  • Citrix logo
  • Microsoft
  • Mist
  • mode

Sponsorship Benefits

Join us as a sponsor and showcase your products, solutions and services to this high-value audience
of industry players working together to transform the industry into the digital economy