Great Digital Outcomes Through Cloud

Europe 2018

December 7, 2018 • London

One Churchill Place

Hosted by Barclays

Register Now

ONUG is the only organization composed of senior-level IT executives from the Global 2000 firms. We represent the interest and initiatives of the enterprise community as we drive the creation of new tools and improvement to existing tools that build, manage, and secure the digital enterprise. At ONUG Europe, hosted by Barclays, the ONUG Community will focus on IT strategies that deliver the digital transformation effect and outcomes.

Agenda

8:00 am
ONUG Introduction Video
  • 8:55 am - 9:00 am, Dec 7

    Length: 5 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

9:00 am
The ONUG Journey Into Europe & A Look Forward
  • 9:00 am - 9:30 am, Dec 7

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Digital transformation is driving the adoption of cloud-based enterprise software building blocks. IT business leaders no longer seek highly integrated stacks of IT from single vendors to deliver a solution, but rather are now solution integrators bringing their corporations into the digital economy. What are these building blocks? What value do they offer, and what skills are needed to use them? Nick Lippis and Christopher Finnecy deliver an update of the ONUG journey and Community Working Groups expansion into Europe designed to assist Global 2000 IT executives navigate their digital transformation journeys.
Barclays on Banking In the Digital Transformation Age
  • 9:30 am - 10:10 am, Dec 7

    Length: 40 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Barclays Bank is both one of the largest global banks and a global institution with more than 325 years of history and expertise in banking.  From its beginnings in Lombard Street, London through to the launch of the world’s first ATM and innovative mobile phone payments services, Barclays has leveraged IT for competitive differential advantage.   
10:00 am
CTO Round Table: Are Large Enterprise Applications Dead? What Are Business Applications In the Cloud Era.
  • 10:10 am - 10:50 am, Dec 7

    Length: 40 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Digital transformation disruption is the largest change agent in the global economy. Established players once relied upon IT to build a barrier of entry into their markets, but not any longer. Amazon is like oxygen and a big theme in Enterprise IT delivery...
Technology Showcase Break
  • 10:50 am - 11:20 am, Dec 7

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

11:00 am
From the Trenches: Network Transformation for the Digital Economy
  • 11:20 am - 12:00 pm, Dec 7

    Length: 40 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

  • Carlos Matos

    Carlos Matos

    Senior Vice President, Architecture Strategy and Infrastructure Automation , Bank of America

  • Chris Finnecy

    Chris Finnecy

    Head of Foundation Product Architecture & Engineering, Barclays

  • Ted Turner

    Ted Turner

    Cloud Operations Monitoring - Senior Software Engineer, Intuit

  • Kevin Fenn

    Kevin Fenn

    Global Head of Networks, ThoughtWorks

Enterprise IT Infrastructure is transforming into building blocks of a software ecosystem stitched together via APIs and service meshes. In networking and security its Network Function Virtualization, Software-Defined Networking, Software-Defined Perimeter etc that are guiding the path forward...
12:00 pm
Lunch & Technology Showcase
  • 12:00 pm - 1:00 pm, Dec 7

    Length: 1 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

GE Cigna Video by Jim Fowler
  • 12:55 pm - 1:00 pm, Dec 7

    Length: 5 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

1:00 pm
SD-WAN LUNCHEON PARTNERSHIP SERIES SESSION
  • 1:00 pm - 1:20 pm, Dec 7

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

  • Chris Finnecy

    Chris Finnecy

    Head of Foundation Product Architecture & Engineering, Barclays

Open Systems Luncheon Partnership Series Session
  • 1:20 pm - 1:40 pm, Dec 7

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

AT&T/VMware Luncheon Partnership Series Session
  • 1:40 pm - 2:00 pm, Dec 7

    Length: 20 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

2:00 pm
Town Hall Meeting: The State of the Art in Enterprise Infrastructure Automation
  • 2:00 pm - 3:00 pm, Dec 7

    Length: 1 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

There are a growing number of options to automate enterprise infrastructure.   Some are exploring new enterprise network specific automation software available from the start-up community, some seek to use new automation orchestration tools such as Puppet, chef, kubernetes, some seek to leverage older technology such as SNMP and scripting yet others are pinning hopes on machine learning and artificial intelligence based software...
3:00 pm
Technology Showcase Break
  • 3:00 pm - 3:30 pm, Dec 7

    Length: 30 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

Closing the IT Skill Gap: What Are The New Roles & Skills in Enterprise IT for the world of SaaS, PaaS, Cloud etc.
  • 3:30 pm - 4:15 pm, Dec 7

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Roundtable Discussion

  • Ted Turner

    Ted Turner

    Cloud Operations Monitoring - Senior Software Engineer, Intuit

  • Simon Rohrer

    Simon Rohrer

    Distinguished Engineer & Director, Ways of Working, Group CTO , Barclays

  • Tony Smith

    Tony Smith

    Director | Interim Chief Technology Officer & Chief Data Architect for RFT, Barclays

IT organization’s biggest struggle is not having the right skill sets and culture to transform their IT infrastructure for the cloud era. As IT business leaders seek to gain the digital transformation effect they find that ⅓ of staff are excited, ⅓ want and need training and ⅓ are not interested...
4:00 pm
Analyst Panel: How Much of IT Infrastructure Spending Will Shift to the Cloud and When?
  • 4:15 pm - 5:00 pm, Dec 7

    Length: 45 minute(s)

  • Session type

    Main Conference

As consumption of enterprise apps and infrastructure shift toward SaaS and PaaS, how are IT budgets changing? Spending on building large data centers and providing access to its applications via campus and branch infrastructure are waning...
5:00 pm
Cocktail Reception
  • 5:00 pm - 7:00 pm, Dec 7

    Length: 2 hour(s)

  • Session type

    Main Conference

Event Speakers

Register Now

Powered by Bizzabo

SUBSCRIBE FOR OUR NEWS AND UPDATES

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Highlighted sponsors

  • 128 Technology
  • cisco's logo
  • Zscaler